just another monday

inatt/morse drömde jag om att jag såg 2-3 bilolyckor. undra vad det kan bero på? jag såg ju en bilolycka i verkligheten för ett tag sen ju..





well, jag sov över imorse så jag klev upp en timme senare än vad jag skulle göra egentligen. fast det gjorde nog ingen skada för det verkade som att ingen annan i klassen var där på den timmen.. dock har man möjlighet att gå på den lektionen senare samma dag, jaja.

iallafall, på lunchen idag skulle det vara pannkaka, jo tjena tror ni det fanns en enda pannkaka kvar? neeeej. så dom serverade pasta och pannbiff istället? men vi tog den vegetariska rätten som var potatisbullar. plus lite sallad!

efter skolan så åkte jag ner på stan och satt mig där och väntade på att pappa skulle hämta mig så att vi kunde åka hem, men så träffade jag på elin så vi knatade in på guldsmeden en sväng, kikade på smink och sånt därn't roligt :] sen kom äntligen pappa, då for vi och köpte en ny tvättmaskin och så handlade vi lite på ica. sen nu när jag kom hem så har jag inte hunnit mer än att äta PANNKAKOR m sylt & grädda, götttt vettni! ;]


såhär spenderar jag min dag idag ;)



dock så krockar ju endel program, men ;)

top model

blev hemma från skolan idag, halsen höll på att ta livet av mig i igår kväll och imorse. :thumbdown:

så nu sitter jag i fotöljen (som vanligt) och kikar på top model =) mamma kom nyss hem från stan, och hon var så gullig och köpte halstabletter till mig. hähä (a)

åh, idag är det onsdag, vilket betyder att det är efterlyst ikväll! :]


kuuuuuung

sedär ja nyvaknad och nyäten. ;D

tvättat en maskin med tvätt, dammsugit hela rummet, bäddat dubbelsängen, och ja typ de har jag gjort idag. sen la jag mig på soffan och kikade på tyra banks show. och så somnade jag mitt i programmet.. typ då hon snackade med två kusiner som gift sig och ska skaffa barn. hmm!
sen vaknade jag och hade ont som fan i nacken, INTE BRA! det positiva var att mor min hade precis lagat klart middagen, mumms. spaghetti och kötfärssås. grejjjt!

nu närmar sig min 18-års dag ganska snabbt alltså. tänk snart kan jag gå på krogen, wihii.

köpa cigaretter, snus & 3,5 or, dock kommer jag inte köpa cigg eller snus.

men som sagt, 18års party på donken, gör sina egna hamburgare. smarriigt! så går man på statoil och köper 3,5or, ;) ;) ;)


skämt åsido.

valet?

vem fan vann valet?

jag fattar INGENTING!?

vann moderaterna eller socialdemokraterna? eller vafaaan. -.- irriterande

imsick

usch, igår när jag vaknade kände att jag börjar bli förkyld. så sant, för det blir bara värre.
imorse sov jag över? jag vettefan hur. jag läre ha stängt av alarmet och bara somnat om. inte bra elin! men jag är ju som sagt förkyld också. vill ju helst bli frisk så snart som möjligt!

nu sitter jag iallafall i soffan och kikar på cartoon network! :] just nu kikar jag på katten gustav, och snart är det scooby doo!!! :] det är ett av mina favoritprogram när jag var liten knodd! =)..

nu ska jag slänga i mig lite frukost.

catch you later!


realllllyyyynice

helgen har varit toppen!

fredag: hade en enda lektion, så jag satt och vänta på jossan tills hon slutade, då for vi hem till mig och åt och sov en sväng, sen for vi till stan och tog det bara lugnt och kikar på film oså! :]

lördag: vaknade hos jossan, åkte hem & duschade & klippte min bror, åkte tillbaka till jossan.
sedan kom cicci, och så fylldes de på med folk hela tiden :) så det blev en riktigt grym förfest hos jossan kan jag lova. sen åkte vi till hällan där rodneys 20-års fest var, träffade lite folk och sånt.. sen åkte vi hem till jossan igen, då var det jag, cicci, jossan & föggel som var där, snackade lite, muppade oss och sen somnade jag ;] haha. vilken kväll :D

söndag: vaknade, var inte bakis. gick till ica och handlade lite käk, sen tog vi det bara lugnt, sen kom föggel igen och sen roppo. så typ 15 minuter senare åkte jag hem. nu har jag tvättat mitt hår & ansikte, och sitter nu i kallingar och en stor t-shirt å myser i soffan :] thats life!









helloooo

vilken hektisk vecka alltså.

jaja, var ju skolfotografering i torsdags, och jag valde att vara med -.- jag har varit med varje gång, vilket jag inte förstår varför? man ångrar sig som fan när man får se i skolkatalogen och vill helst bara radera ut bilden ur allas kataloger. men icke sa nicke det går ju inte!

well, spenderade gårdagen med jossan. vi tog en sväng till stocka och lagade middag och sov en sväng :b sen tog vi bussen in till stan, köpte lite godis och sen gick vi hem och bara var. fick även besök av jonas en liten sväng.

nu ringde min bror, han ska hämta mig här hos jossan och så ska vi åka hem så ska jag klippa honom och så ska jag duscha osv. sen skjutsar han in mig igen, jag vart lite chockad faktiskt ;b inte varje dag han erbjuder sig att skjutsa mig ;]


jag är så grymt taggad tills ikväll. jag & jossan ska till rodneys 20-års fest och fira honom :]

kungar? verkligen?

ikväll tänkte jag att jag skulle kika på kungar av tylösand, har inte sett det första avsnittet än.
men är det värt att kolla på? sägs ju så olika mycke saker om detdär programmet.



Bilden är lånad härifrån
.


hemma

idag... har inte varit en bra dag, iallafall inte senaste timmen.


påväg hem blev bussen (som jag satt i) omkörd av en bil, dock befann vi oss i en backe, men iallafall.. det kom även en bil från andra hållet så bilen som skulle köra om oss körde in i bussen och vettefasen allt och slutligen landade den i diket. och jag såg i slowmotion hur personen däri kastades runt! :|

bilföraren överlevde som tur var, vet dock inte hur det är med personen just nu.. hoppas på det bästa!

hos joss

oooh, hade en kort skoldag idag. :] började 10 & slutade halv 2.
sen väntade jag på jossan och cicci, så åkte vi direkt hem till jossan :) den senaste timmen har jag suttit här vid datorn medans dom inklusive katten har sovit. haha!

ska iallafall vara här tills ikväll, sen åker jag hem, duschar och lägger mig. ska även skriva en stressuppsats, får se om det blir imorgon eller något då...

jag har iallafall haft en bra helg kan man säga. blev marknaden, karuseller och fest och vänner.
åkte extreme fly 3ggr (en gång varje dag) sen sista dagen åkte jag även batman. kan säga som så att jag skrattade tills mitt smink rann ;] klockren karusell.. kan hända att jag delar med mig av lite bilder som knäpptes på mig i den karusellen. hahahah vackra må jag säga.




dont hide

nu kommer mamma hem så ska höra om hon vill gå med mig en snabbis, sen blir att kika på efterlyst och till sist duscha och sen hoppa i säng :] blir en tidig morgon imorgon vettni! ska upp vid 6 -.- & så är det en rätt så lång dag imorgon också.. långa skoldagar är något av det värsta som finns!

ne nu ni ska jag skynda mig att byta om och sen ska vi ut på en promenad, ja jag vet jag är nyttig ;)

Bildkälla.

dunkkkkdunkkk

ja, som rubriken säger sitter jag på mitt rum och dunkar musik :D! smider även lite planer inför helgen ;]
medans jag startat tvättmaskin nr2 tänkte jag nu börja rensa i mitt rum, vill inte ha mycket saker i rummet -.- det är bara så drygt. så tänkte slänga alla onödiga papper och småsaker som ändå aldrig kommer till användning. sen finns det ju ett antal vattenglas runt om i rummet också, hä-hä! blir mindre och mindre glas på övervåningen tack vare att jag tar med mig ett vattenglas när jag går ner och ska lägga mig ;b och så råkar jag alltid glömma ta med dom upp. oopsi ^^


im 'breaking the habit' ♥




sysselsättning

det här är vad jag har gjort senaste timmen typ. hittade en ikea katalog på rummet så tänkte att jag skulle "bli liten igen" och klippa och klistra lite ;b & så fick jag massor av godis av brorsan, antagligen för att han är rädd för att gå upp i vikt eller något. medans jag igår bestämde mig för att undvika godis, dock höll jag mig bara ifrån godis igår & halva dagen idag. men nu jävlar hörrni nu ska jag hålla mig ifrån det hädanefter ;)

help me please =D


DONE!

nu har jag dammsugit hela rummet, skönt. det är asnajs när man har ett rent och fräscht rum tycker jag :]
annars kommer det massa äckliga spindlar och kryp?! :|

nu tänkte jag att jag skulle lägga mig framför tvn en sväng, sen blir det nog en sväng med stavarna (om mamma kommer hem från jobbet i rimlig tid) sen en dusch :] sen ska jag slänga mig i sängen och kika på pistvakt! grymt.

iallafall alltså jag får stötar av min dator? det kan väl inte vara så bra?.. en bärbar dator.

alltså, jag kom att tänka på en sak. alltså katten släppte musen inne så den sprang runt, den låg liksom inte och blev käkad på.. hemskt :| jag menar så ni inte tror att vi kollade på när musen dödades eller något. usch sånt är hemskt. nu hoppas jag att den lilla musen har hittat hem till sin familj :') ♥


mus

igår kom katten in med en mus.. pappa & jag envisades om vem som skulle ta ut den. han hade gått och lagt sig och jag vägrade, så den blev tydligen kvar inne?! tänkte att katten kanske käkat upp den eller något men icke...
nyss när jag började städa mitt rum så sprang musen förbi och jag skrek kan jag lova. men jag hämtade sopskyffeln och började försöka fånga den genom att vända soptunnan upp&ner men icke sa nicke. han gömde sig några gånger också så jag fick nästan spunk.. men till slut fångade jag lillen.

den där snör-gardinen låg på golvet, & musen försvann så jag tänkte rensa på saker på golvet så att jag kanske kunde se honom bättre, så jag slängde ner gardinen i soptunnan och letade vidare.. tills jag såg att han låg där alldeles livrädd :(

stavgång

har varit ute lite mer än 30min och gått med stavar! :] det känns asbra när man kommer hem igen. hähä!
har proppat i mig två mackor och vitaminjuice♥ nu, mummmmmms.

juste, fick en almanacka av pappa idag, så där har jag skrivit in lite födelsedagar och sånt. tänkte att jag skulle få ordning på mitt liv litegrann och inte glömma bort saker/läxor m.m.. :] 

nänuni, ska jag ta och tvätta bort mitt smink och kika lite till på tv, sen ska jag hoppa i säng! :] jag hoppas att jag somnar såfort jag lägger mig, så kanske jag vaknar utvilad för en gångs skull ;]..

godnatt hörrni! ♥

upp, upp & upp

jag har gått upp i vikt :( haha. jag känner mig inte bekväm alls med min NYA vikt -.- så nu ska jag ut och röra på fettet innan jag ska kika på det okända.

även att det är skolfoto knäppning för alla i HP08B nästa onsdag! jag VILL INTE!!!! :b



catch you later guys :]


RIGHT? so sick...

Sveriges nya skylt vid riksgränsen: välkommen till sverige - dårhuset där man tillåter djursex, luciatåg med barn för intagna pedofiler, anser att mördare inte är psykiskt sjuka, ökar invandringen trots en ökad arbetslöshet, men fan ta dig om du laddar ner en film eller kör 3 km/h för fort! Enjoy your stay...


r.i.p

på tisdagar hade jag två lektioner. men tydligen inte nu längre. NÄ!
jag började 10.00 och gick till 13.35. men nu jävlar har dom klämt in en FÖRETAGSEKONOMI/PROJEKTARBETE lektion, 14.55-15.55 så jävla idiotiskt.
RIP, MIN ENDA KORTA SKOLDAG!!! :@



det okända

jag har tråkigt.

det okända, tv4+ 20.00!




jag tycker det är skit kul att kolla på, jag kollar på det varje gång jag kommer ihåg att det är eller när jag zappar förbi eller nåt :) brukar ni också kolla på det?


mina skor :(

jag hittade ett par skor i sundsvall för nån vecka sen, och nu finns dom inte kvar :( och jag som ville ha dom där skorna.. skälet att jag inte köpte dom är för att jag inte hade några pengar.

det finns inte ens en bild kvar på skorna. men de på bilden neranför ser nästan ut som de som jag ville ha.






hiss eller diss? :)


noooot goood

min mascara håller på att ta slut, och det är inte bra... har absolut inga pengar kvar, förrens i slutet på september! jag har typ levt utan pengar sen i slutet av juli -.-
just nu använder jag;




men den bästa måste ändå vara;





men jaja, vad använder du för mascara? :]

cruising

ikväll är det ju cruising i hudiksvall! & dit ska jag :]

jag ska platta håret, sminka mig & sånt därn't innan jag drar mig till hudiksvall, till min vän josefine!
hon ska laga middag till mig ;] sen blire väl att festa med lite folk och sen dra ut på stan och kika på alla grymt snygga bilar! :D



äre fler som ska dit ikv? :]




manicure cit

sådär! nu har jag duschat och sånt, fixat naglarna - filat klippt & målat dem :]


glömt mitt lösenord

någon som kan hjälpa mig att logga in på min dator? jag har ju glömt lösenordet så kommer inte in på datorn, och jag har massor av bilder och sånt som jag vill ha :(


notaseasyasithought

tjeeeenis, nu ligger jag på mitt rum och bara slappar.. fast det är rätt kallt här -.- vintern är påväg.
började skolan så tidigt som 08:05 idag, fyfan va segt säger jag bara, det är ju praktiskt sett så att man sitter och sover i skolbänken förfan! även att jag slutade fyra..
jaja, på lunchen vare chilifisk så elin föreslog att vi skulle åka ner på stan och köpa oss en varsin jambo macka, och så blev det (elin bjöd mig) (a) sen for vi tillbaka till skolan & köpte oss en cola och käkade våra älskade mackor..
efter skolan följde elin med mig hem, då lagade jag henne en gourmé middag. inte alla som får så god mat inte ;]
nu ska jag ta och pallra mig in i duschen snart, sen ska jag försöka lägga mig och sova. kanske blir att jag planerar lite inför morgon dagen, jag har inte en aning om vad jag ska göra.. inte för att jag har så många alternativ (har inga pengar!!!!!!!)

reaktionen från en viss lärare idag som fick veta att jag och elin ska starta ett uf-företag tillsammans var.

läraren: jaa, du behöver inte säga något, jag vet att du bytt till den kursen. jag antar att du ska vara med elin?
elin svarar: ja!
läraren: å herregud.

va äre för fel på människan? någon som kan svara ?!