hej kära läsare

sitter på hotellrummet i Stockholm just nu. riktigt riktigt skönt, även om vi var i Stockholm för drygt 10 dagar sen :) vi kom till hotellet idag runt 14:00-14:30. nästan direkt gav vi oss ner på stan och käkade & började shoppa.. dock hittade jag bara en parfym & ett par leggins idag. men har ju två dagar till på mig att shoppa :)
jag ska försöka övertala resten av familjen att åka till gröna lund imorgon (om det är öppet?) fast såklart efter shoppingen!

är det bara jag, eller är det väldigt stökigt i typ alla affärer i rea tider? 8-).

men nu tänkte jag göra mig i ordning för sängen eftersom vi ska äta frukost 08:30 imorgon. måste ju se någorlunda pigg ut ;b.

JUSTE!! såg paradise hotell STEFAN idag. kan tala om att jag fick en liten chock alltså. wooow ;D




time to leave

jag kom på nu att jag inte har packat någonting inför stockholms resan.. kanske smart om jag börjar göra det så att jag inte glömmer massa grejor och sånt!
nu har jag städat rummet, strax klart. duschat, ätit. och nu sitter jag här och ska städa klart och packa som sagt.

Kat Deluna - Push Push remix, feat Akon.


spotify
Kat DeLuna – Push Push Remix - Radio Edit.

svampbob fyrkant

godmorgon, började min morgon med att kika på cartoon & nickelodeon. svampbob fyrkan & courage, den hariga hunden ;)
idag tänkte jag ta tag i städningen av mitt rum, och så tänkte jag tvätta kläder så att jag har någonting att ha på mig i stockholm. & så hoppas jag att det blir en hel del shopping i helgen ;b

8

Alla världsdelars engelska namn börjar och slutar på samma bokstav.


vaaaaa? låter ju inte som att det är sant..?

enligt "roligfakta.se"

dagens hiss/diss


•  bloggar. en helt värdelös dag då man inte har någonting att göra så kan man bara klicka runt och läsa olika bloggar, ett roligt tidsfördriv.

• vaniljglass m. chokladkross. är helt underbart gott, jag kan äta hur mycket som helst och ändå vilja ha mer ;) mh. helt underbart.

• H&M's tung-tröjor. (rolling stones märket) jag tycker dom är hur snygga som helst, och sköna. speciellt den jag hade på mig igår.




• att sommaren snart är slut. sad but true! sommaren har gått alldeles för fort!!!

• falska människor. behövs en förklaring? 






yeeey!

ny kategori! hissar/dissar

yes, tänkte som sagt börja med det.
så då vet ni vad jag tycker om & inte.


so, enjoy!

my day in words

åkte och handlade med mamma, pappa & farmor i harmånger. gick även till frissan och skulle försöka få en tid innan frisören gick på semester men icke sa nicke, det fanns en om typ två veckor. så blir väl drop-in i stockholm eller något. :)

besökte även farfars grav ♥

så nu när vi kom hem var det väl bara att sätta igång med maten, TACOS!

så nu är jag nyäten och mätt som attan, får inte i mig nånting mer nu på ett tag. får se om jag lyckas trycka ner lite glass eller chips & dipp ikv.. men just nu känns det inte som det alls ;b.


guess where im going

? ;)

på lördag drar jag till stockholm med familjen!
fyfan va najs! :D fast jag har knappt nå pengar kvar, det suger ;/.

vi har beställt en spjälsäng till henrik, min storebror. ;)

även att vi bor praktiskt sätt bor mitt i stan, drottninggatan mja. kan det bli bättre?
iiiiiiiiih.

okej. jag ska lugna ner mig.

för något år sedan när vi var där, när vi satt och skulle äta frukost såg jag faktiskt Anja Persson. ^^.

gurka & dipp

haha, fanns inte så mycket gurka så jag gjorde skivor istället. :)
men nu har jag bara dipp kvar :(
ignorera tangenten som fattas (a)

fyfan

vilken tråkig kväll... sitter här och sänker i mig en cider och väntar på att dippen ska bli klar, sen ska jag skära gurka sen är det klart. gurka & fresh island dipp måste vara det godaste i världen, faktiskt! grr.


alltså snart måste det hända nånting, har ju inte gjort NÅNTING på hela sommarlovet känns det som, ruttet alltså.. wäääh.


inte nog med det så är alla bittra idag också! :thumbdown:

sundsvall

dagens inköp; 2 par örhängen på rea 19;- st. gina tricot
veckorevyn (armband på köpet) 39;- willy's.

+ dagens outfit typ. ;b


morning

vaknade runt 11 idag, vilket betyder att det är ganska tidigt motför vad jag gjort dom senaste dagarna. råkade vänta på dygnen lite (a)..

menmen, nu ska jag äta frukost och sen ska jag göra mig i ordning inför SUNDSVALL!
wihoooo. jävlar, jag har bara typ 200:- :(

men nu måste jag skynda mig så att jag hinner. lägger in en dagens outfit senare också :)

catch you later!

mjao


rösta på min sko :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


stay clear

har precis tvättat av ansiktet med purifying toner från nivea. den luktar gott & den är bra tycker jag. man blir riktigt babylen i ansiktet och rengör verkligen asbra! :)
brukar även använda den här
den tar bort allt smink & luktar gott & återfuktar huden.

paiin

hey there.
träffade min vän hanna idag ju :) träffade ju hennes mamma & två systrar också.
vi åkte in till staden och käkade på restaurangen på gretas. var maten god? - nja, jo. vart besviken att dom inte hade friterad kyckling bara, och det var ingen STOR buffé heller!
well.
har legat och försökt sova från 16-21. jag vet ärligt inte om jag sov, kändes inte som det för jag vred och vände och hade så ont i magen så ja! men måste ju ha sovit tycker jag? eller jag vet inte. värsta mystiskt..

facebook ♥:at

innan jag lägger mig tänkte jag bara skriva en sak.
varför har dom bytt ut hjärtat "♥" på facebook, till ett mycket större och inte lika fint hjärta? makes no sence.. well, haha jag ska nog gå och lägga mig istället! nattnatt.

feels good

sitter i fotöljen nu och kikar på Holly's world. jag diggar dom där tjejerna, deras personligheter, dom är så jävla roliga! ;] ska väl gå och lägga mig snart, för jag måste upp i tid imorgon. jag ska duscha och göra mig i ordning för min vän hanna ringde för ett tag sen, hon & hennes mamma & syster tror jag, kommer till stocka en sväng imorgon. ;] sen vet jag faktiskt inte vad som händer! vad gör ni imorgon?





the bounty hunter

filmerna nedanför är verkligen sevärda.. jag kikade på dom igår! :]








im hoome

har precis lagat värsta gormé middagen till mig själv. (dom andra har redan ätit).
det vart ris & schnitzel med nån grön lång grönsak, lite havssalt på grönsakerna så vart det prima vettni :) får ju inte glömma ett glas mjölk till det ;).
jag har fått tillbaka min blogg lust och sitter hela tiden och tänker på att jag vill blogga, men jag vet inte riktigt om vad. vad vill man läsa om liksom?! tell me.

tror jag ska gå ner på mitt rum och dunka musik och städa, det känns som att det skulle vara väldigt trevligt nu, är på städhumör & det är inte varje dag precis. men jag måste nog lägga mig ner och smälta maten innan jag gör något annat.. uuuh.
måste även ställa mig på vågen och kika hur mycket jag har gått upp dom senaste veckorna.. -.-'

min vän elin kommer nog upp till hudiksvall imorgon! mycket trevligt.
nä, nu ska jag lägga mig på soffan och kika på tv.


                                             catch you later!


im going home

har spenderat dom senaste två dagarna med sandra. trevligt!
igår var vi och handlade lite på maxi. jag köpte fresh island dipp, tror den heter så? och en gurka och lite annat kraffs! men jag lovar er, den dippen och gurka och grillchips. det finns fan inget godare på denna jord alltså :o skulle så gott som kunna leva på det alltså :o
men lite senare på kvällen kom jonas hit och kikade på film, det var inte igår man träffade honom inte! ;p
vi kikade på bröllopsduellen & bröllopsfotografen, sen for jonas.
och sen kikade vi lite grann på the bounty hunter, men både jag och sandra somnade ;p
men nu har jag sett hela den och den är lätt sevärd! ;)
juste, vi kollade på the last song tidigare på dagen, och den filmen är skit bra, jag har helt ändrat min uppfattning om miley cyrus! hon är faktiskt bra skådis och sångare :)

take me away

tjenare, nu äre ett tag sedan jag bloggade.. umgicks ju med min vän hanna hela förra veckan ungefär och då var vi mest ute på äventyr, så det blev inte så mycket bloggande..
+ att vi har varit bort rest ett tag nu, blev inte som vi tänkt oss. och jag funderar på om jag tror på horoskop :o det var läskigt. vi skulle ha flygit till ett annat land, men det blev inte av. och det stämde med mitt horoskop.. wellwell!
jag har bloggtorka kan man säga. jag vet inte vad jag ska skriva!

saturday


godmorgon

jag vaknade av mig själv strax före tio.. nu sitter jag på altan, I SKUGGAN = skönt. precis ett hörn som inte är soligt och där sitter jag ;) jaja, under soffan som jag sitter på ligger en busig katt som stretchar och sträcker på sig, och så vill han leka. ;p men ska väl äta frukost snart och sen duscha håret och göra mig i ordning inför kvällen, fast det kanske blir lite senare.
skkkaaa du till hudiksvall ikv?


that's great

har varit inne i stan med hanna hela dagen idag. wie, mycket trevligt =)
nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. MEN IMORGON DÅ JÄVLAR! fan va kul vi ska ha. det är du mycket värd hanna :D fyfan.. åh jag är så taggad inför imorgon.. det är ju hudik cruisingen vettni! :D

wonderful

har spenderat två senaste dagarna med min kära vän hanna!
igår var vi och badade på sörsjön.. tror även att det var någon som smygknäppte kort på oss.. även att han var äldre +o(. sen for vi till stan en sväng och hanna shoppade som fan :D själv sparar jag mina pengar inför en grej som jag inte har berättat än.. & håller det hemligt ett tag till!

fotograf; jag.

god morgon mina vänner

hanna ringde och väckte mig kvart i elva, och jävlar va pigg jag är alltså =) ja, jag är faktiskt seriös..
har precis käkat frukost och packar för vi ska nämligen ta min moppe och fara till sörsjön och sola och bada. mjao va härligt! får se om det blir några bilder sen ;] häähä!
ååååååååh, jag måste städa mitt rum idag också, skulle gjort det igår egentligen men då städade jag pappas bil istället?! öööh. aa iallafall.. i tisdags natt när jag gick och la mig och försökte sova kom ett kryp och kröp på min arm, så vi kan ju säga som så att jag flög upp ur sängen.. sen dess har inte jag sovit i min säng, kan jag lova. så jag har sovit på soffan i två dagar ;o men men, nu ska jag åka och bada.
tjingeling!

hooome

sådär, har varit ute och promenerat och babblat med hanna :] vi gick till skäret och satte oss på en sten vid havet. det var hur härligt som helst. solnedgången & rosa/gul himmel. inte bästa bilden men, vafan! :]

nu ska jag kika på tv och försöka somna i tid. vill ju orka upp imorgon vid 11 ^^.
får se vad jag & hanna hittar på för något då!
goooood natt.

now; biltvätt!

nu ska jag byta kläder sen ska jag gå ut och tvätta pappas bil, snäll jag är va? men jag har ju ändå ingenting för mig.. ;) yeey!

här kommer en bild på en snygging som precis höll på att putsa pälsen!


god daaag

sitter och kikar på tv (ovanligt? .. nej!)
idag har jag faktiskt varit in till stan en sväng med pappa.. för att handla & kika på hörlurar!
det enda jag fick med mig var 4 kexchoklad för 20: - jag har råkat ätit upp tre stycken redan, damn. jag kan aldrig hålla mig borta från godis.. men det ska jag fan göra från och med idag, eller jag ska försöka iallafall! ;]
Dagens outfit..
alltså kolla min hand ;o eew!

wiiiie!

jag är med och tävlar om att bli veckans blogg! så snälla rösta på mig! ;D

jag är alltså nr 11!

rösta här.


mysterious skin

Två 8-åriga killar utsätts en sommar för ett sexuellt övergrepp av tränaren i knattelaget. Filmen handlar om hur killarna under de följande 10 åren bearbetar detta: Neil prostituerar sig och ler mest åt minnet medan Brian har utvecklat en minnesförlust och tror att han under de fem timmarna blev bortförd av utomjordingar.

VARNING, STARKA/HEMSKA SCENER!




är jag helt ute och cyklar om jag säger att han faktiskt ser rätt bra ut? ;0
iallafall IBLAND! typ där ↓


filmtips!

JAG VILL SE DEN! :D
har sett trailers och sånt på tv1000 nu, och den verkar asbra! (y)


weeeei

*offline*
hahaha alltså vaaaa? har jag missat något?!

riiiiieow

sötpruppen :] min lilla bebis!

does he read your mind?

http://en.akinator.com/
störtskönt! testa. det är läskigt han har rätt! fast jag klarade det två gånger ;)

bara för att det ...

har blivit ett sånt jävla liv om dessa i dom "stora" bloggarna så måste jag ju! ;]


nå vad tycker ni? jag tycker dom ser mysiga ut :D

cruising

fan va nice.. hudik cruisingen nu på lördag. taggad som satan :) eller nä inte än, men det kommer väl! :D
hoppas på att mina vänner ska dit! :)

nå mina vänner ska ni dit? :D

monday night

nyss duschat, och mina ben är så där läskigt lena, ni vet när man tex tar på sig mjukisbyxor med nyrakade ben? mystisk känsla..
nu ligger jag i soffan och kikar på en film på tv4 film. den heter "Ladies room".
imorgon hoppas jag att vi åker till sundsvall, och om inte det så iallafall hudik, så att jag får shoppa lite.. inte blivit mycket sånt i sommar tycker jag.. men inte värt att göra av med alla pengar nu heller, halva sommarlovet kvar ju! ;)

google chrome or internet explorer

själv har jag google chrome, för att man kan ändra teman så det blir mycket trevligare och snyggare än bara vanlig blå t.ex. & för att det är så mycket lättare än explorer..
om man råkar kryssa ner en ruta så är det bara att öppna en ny flik och trycka på nyligen stängda och så självklart namnet på sidan man råkade kryssa.. b.la! ;)


alejandro

mycket bättre än vanliga tycker jag!
Lady Gaga – Alejandro
någon som håller med mig? jag gillar det där som inte finns i vanliga låten. det gör den så mycket bättre ;) det är alltså en remix!

awesome!!!

enrique iglesias & akon, one day at a time! :thumbup: ♥

spotify; Akon – One Day At A Time


morning

vaknade väldigt sent idag med, klev upp runt halv 2. gosh, jag sover bort hela dagarna.. jag måste verkligen lägga mig tidigare -.-

nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, då ska hon laga korv-stroganoff och ris. muuummms! mamma har alltid varit bäst på den maträtten, det var min favorit rätt när jag var liten :D ååh, gud va gott det ska bli :D

men efter maten ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag fräscha upp mig, noppa ögonbrynen, raka benen, måla naglarna, KANSKE klippa mig själv? jag har inte bestämt mig ;] vi får väl se..
jag har en sån där dag då allt känns bra, jag skulle vilja städa hela mitt rum, rensa all skit som finns där.. och tvätta.. har du också sådana dagar ibland? :]

det är 29° grader här nu. och jag tror inte ens solen ligger på just där heller :o men guuuuud, det är faktiskt som utomlands..

tootoo

mysmys! han skallar mig :)

dock ser han annorlunda ut på bild, än i verkligheten?

fallet Madeira

satt och kikade på tv, så började det ett program som heter "fallet Madeira" som jag kikade på.. läs för att få en aning om vad det handlar om.. SJUKT!

"Fransk dokumentär från 2009. Den 14-åriga flickan Virgine Madeira berättar en dag för en klasskamrat att hennes far, Antonio Madeira, under mer än åtta års tid förgripit sig sexuellt på henne. Det blir startskottet för en lång rad händelser. Antonio Madeira döms för brottet och Virgine hamnar först på ett behandlingshem och sedan hos en fosterfamilj. Men allt är en lögn. Hon drar tillbaka anklagelsen flera gånger och ett flertal rättstekniska bevis stödjer faderns oskuld. Trots det vägras han i januari 2009, tio år efter dotterns anklagelse, en ny genomgång av fallet.

14-åriga Virgines lögn leder till att hennes pappa åker i fängelse, trots att hon erkänner att hon ljugit."

källa.

dottern ska alltså ha kokat ihop denna lögn som en
ren impuls grej för att försöka få behålla vänskapen
med en tjej som hon såg väldigt mycket upp till.. & hon
erkände inte förren jättesent att hon ljög, jag vart så arg
inombords för att hon inte sa att hon ljög närhon
mycket väl visste vad det handlade om och vad pappan
fick gå igenom.. enligt någon psykolog skulle hon på något
sätt ha intalat sig själv att det var sant, så hon reagerade
inte förrens pappan fick domen SKYLDIG. då ska hon ha skrivit i tidningar och skrivit bok/böcker och gjort hur mycket som helst för att få honom fri, vilket inte gick.. men han är ute ur fängelset idag (han avtjänade sitt straff om jag minns rätt).

lady gaga

jag tycker att det låter som att det är lady gaga som sjunger, den är faktiskt bra.
men, någon mer än jag som tycker det påminner om gaga? ;p

Livvi Franc – Automatik




spotify

alltså, jag har flera stycker spotifylistor som jag gjort själv.. nu har jag gjort en ny & det är inte många låtar alls i den.. så jag tänkte...

MUSIK TIPS, TACK!



segsöndag

idag har jag inte gjort någonting alls, bara legat framför datorn ungefär.. eller ja, jag har faktiskt tvättat kläder, är inne på andra maskinen nu ;) fast den andra vart knappt halvfull -.-

well, dagens outfit, vänta bara så sjukt snygga kläder liksom.. (HAHAAA!) skämtåsido.

Dagens outfit ;) ;)


its hot in here

det är grymt varmt nu. uuuh! bada bada badaaaaaaaa!!

jaja, här kommer två bilder som elin - hon vågade inte gå upp - knäppte när vi var i edsbyn i torsdags ^^

vi står alltså på den gigantiska stolen, jag vet inte hur hög den är, men det är några meter iallafall.

från vänster: madde, jag, erika. 

edsbybor, kommer inte riktigt ihåg vad dom heter! 


förbannat bra!

eller, ja. när man lyssnat några gånger är den jätte jätte bra!


heeeeeeey!

nu är jag hemma, har jobbat lite idag.. vart inte många timmar men ändå!
& ikväll blir det nog bara att jag sitter hemma, så blir väl mycket bloggande då skulle jag kunna tänka mig..

ÄR DET BARA JAG SOM INTE VARIT PÅ TYP ROCKWEEKEND, GATUFESTEN & GETAWAY? känns som de..

nu ska jag sätta mig och nöta ps, så att jag lär mig någongång! jag har engelska versionen.. :thumbdown:

girls just wanna have fun

oooooh, man.
nu har halva sommarlovet gått, och vad har jag gjort under lovet? jo, ingenting typ..
jag vill åka till usa.. (jag vet att jag tjatar) men jag vill bort, bort ifrån hudksvall.. jag behöver en paus från allt kaos. åh, grym jag är på att rimma då -.- nä, men det skulle vara så grymt underbart att åka bort nu. till sol och värmen, i och för sig så är det sol och värme här i sverige med, men jag vill iallafall åka till usa.

när man är där borta så har man inga bekymmer, det är så otroligt skönt. man har inga måsten och man kan göra i princip vad man vill..


keeping up with the kardashians

har precis käkat kvällsfika, det första nyttiga jag ätit sedan frukost..
nu sitter jag och kikar på keeping up with the kardashians!

usch, imorgon måste jag upp ganska tidigt, ska nämligen duscha och sen efter det ska jag in till stan och jobba.. -.-


weeeiih

jag är tokhungrig ;o
aja, kom hem från bollnäs idag, tråkigt.. men imorgon ska jag iallafall jobba, så jag var tvungen att åka hem idag.
jag finner ingen ork till att skriva om dessa två dagar i söderhamn/bollnäs just nu, ska äta lite sen skriver jag senare och lägger in en fin bild sen edsbyn igår.. (fin&fin, njaa) haha.. vänta bara!

forgottotell

under dessa tre timmar stekte solen mig, ganska mycket också.. jag ser ut ungefär som en kräfta faktiskt..
så snyggt att jag satt i en klänning utan axelband.. så resultatet är inte så vackert..
outfit just nu!
dock väldigt dåliga bilder, men har rätt bråttom.. :o

onmyway

nu håller jag på att packa, för att ta bussen 19:35 in till hudiksvall.. där ska jag möts jag upp av elin trygg & madelene ed! grymt (y) ♥
blir väl kanske kvar i stan ett tag, men sedan far vi till söderhamn/bollnäs. jag ska nämligen övernatta hos elin :)

min dag började med att jag satt i säkert 3 timmar och spelade monopol med tjompe och henrik (JAG VANN!), sen hoppade jag in i duschen, sen har jag inte gjort så mycket mer, eller jo mormor och morfar kom på besök, helt oväntat & ovanligt?
jaja, mycket trevligt iallafall..

nu ska jag packa vidare och se till så att jag hinner med bussen, men det måste jag göra :D
får se om jag får tillgång till en dator så att jag kan blogga en skvätt senare ikv. hej så länge!


monopolfeber

senaste dagarna har vi varit några som suttit och spelat monopol hur mycket som helst, det är så roligt tycker jag. kommer liksom en period då man spelar hur mycket som helst, sen slutar man och spelar inte på flera år ungefär! haha ;p
har nyss proppat i mig två kanelbullar, grymt gott. mjaa :]
sandra kom ju till mig idag, med hennes hund mitzi! söt liten voffsing dedär :D
men iallafall, mitt i städandet fastnade jag vid datorn istället, hörde inte när telefonen ringde heller, så sandra fick visst äta själv på kiosken, och sedan kom hon hem till mig. sen bar det iväg till kiosken, vart så sugen på godis och hallonsoda. så vi gick dit och shopppade lite godis :D efter nån timme kom tjompe och henrik och ville spela monopol så vi gjorde det.




GUD VAD IRRITERANDE!!!!
blogg.se krånglar till det, funkar fan inte som det ska.. ibland kan man inte ändra kursiv/fet/understruken text, man kan inte centrera bilder/texter, så grymt irriterande -.- och ibland sitter hela inlägget ihop.. jag menar om man vill ha mellanrum mellan texten och bilderna så funkar inte det.. om man inte "ändrar redigerare" och skriver in koden för mellanrum.. funderar starkt på att gå över till nattstad jag med, jag har redan ett konto där men använder det knappt, för jag kan inte bestämma mig för vart jag vill blogga...
det är så otroligt lätt att blogga på nattstad, motför blogg.se som krånglar till det.. arrggggh!

plansfortoday

nu ska jag städa mitt rum, ska försöka hinna med allt. sen ska jag knata iväg till kiosken för att möta upp sandra och hennes hund Mitzi. så kanske vi ska åka och bada på sjöarna, vi får se hur det blir, om det inte är för kallt och sånt.. sen tänkte jag åka hem och duscha och sen följa med sandra hem, för att sedan hitta på någonting i stan, kanske åka till maln en sväng och sånt :) mysigt!
& imorgon kommer nog elin hit, om det blir som planerat.. :]

godmorgon

vaknade ungefär 14:07 idag, kul.. sovit bort hela dagen! wiiiiiiiiiie... ;p

kaffe a'la norrland

  • 1 st sockerbit
  • Kaffe
  • Hembränt

Släpp ner sockerbiten i den tomma kaffemuggen.

Häll i kaffe så du inte ser sockerbiten.

Fyll på med hembränt tills du kan se sockerbiten igen.

 

Slappna av och njut...


» statistik om kroppen

Statistik om kroppen:

Det tar sju sekunder för maten att komma från munnen till magen.

Människans hårstrån kan hålla 3 kilos vikt.

Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger tre.

Lårbenet är lika hårt som cement.

Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.

På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier.

Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen.

Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.

Kvinnor har redan läst färdigt denna text. Männen tittar fortfarande på sin tumme...


HAHAHAHAH!





emptyyyytitle

nu har jag druckit TVÅ muggar med oboy och två mackor. muuuuuums!

tjompe och henrik står här utanför på gården och mekar med tjompes nya van som dom tydligen ska åka i ner till v-ås..
dom ville tydligen ha hjälpa av mig med att plocka ur något ur vanen, vettefasiken jag eh, men går väl ut och kikar dåååå..

catch you later!

ha-ha

hittade den här bilden i någon blogg som var på blogg.se's första sida.
och det är bara vanliga människor som råkar vara grymt lik olika kändisar! ;o

√ en av sakerna.

ja, skrev ju saker jag skulle göra igår, do you remember?
massor av punkter, jag har gjort iallafall en sak... städar kaninburen, och jag kan säga att det var inte det lättaste, jag stog där lutandes ner i kaninburen med röven i vädret. gosh! och inte nog med det så svettades jag, uuuuh det är riktigt varmt ute.. är ju nästan som utomlands, fast inte lika kvavt kanske! och inte lika varmt för den delen. gud vad jag babblar -.-! jaja.. jag känner att jag inte riktigt orkar städa hela rummet nu, eller det är inte så mycket kvar faktiskt, men jag orkar inte.. efter min stora insats med kaninbursstädningen tycker jag att jag borde få ta det lugnt.. (vilket jag gjort hela dagen). + att en grymt jobbig fluga flyger runt datorn och mig nu, jag får spunk..

mydreamrightnow

är att åka till USA, åååh. skulle göra vad som helst för att få åka dit nu (nästan)!


har ringat in ställena jag har kort på..


1. hur snyggt som helst. det är ett hotell om jag inte har fel ?!


2. beachen, där vi badade..

3. ett höghus! (knäppt med min kamera)



4. ett till höghus, jag tror faktiskt att två av systrarna kardashian bor i en lägenhet där (knäppt med min kamera)





thats a very sick man

sjuk jävel..
läs artikeln HÄR.

it'skindoflate

opsii, klockan är halv 3 & här ligger jag med datorn framför mig & bloggar.. att jag aldrig kommer isäng i tid -.-
well, morgondagen kommer troligen se ut såhär ↓
  • sooola
  • tvätta
  • städa rummet
  • städa kaninburen
  • hjälpa mamma med städning/hjälpa till med trädgården?
eller blir det kanske rent av en tripp till sundsvall? no one knows.

myroom

ungefär såhär såg mitt rum ut innan jag började städa.. (plockade undan lite tidigare idag ^^)
ni får se hur det ser ut efter jag har städat klart imorgon. hann inte klart idag. var tvungen att avbryta för jag dammsög hela rummet och svetten nästan rann av mig.. det är ju så otroligt sjukt varmt, men det är ändå så underbart, svensk sommar! 









någon har visst lämnat kvar lite mjukisbyx-ludd på mitt golv ;o

weekend

i helgen har jag varit med sandra! jag tog även mitt första dopp igår, grymt (y) har varit och kikat i gnarp både i fredags & igår natt, men det SÖG.. kanske var för att vi aldrig var in på området, men ja.. har även bränt mig lite under helgen, så är lite röd ^^ idag har jag och sandra & cicci köpt godis, hyrt film. sen åkte jag och sandra iväg och badade med viktor, tjompe och henrik. sådär mitt andra dopp för i år :p även att jag inte badade i sverige nånting förra året, jag badade bara när vi var i usa! haha. så mitt första dopp i sverige på två år alltså ;) sen efter badet åkte jag, sandra och tjompe hem till mig och spelade monopol.. nu är jag stolt, för jag vann faktiskt! nu sitter jag på mitt rum och har precis hämtat dammsugaren, tänkte nämligen städa mitt äckligt lortiga rum nu innan jag lägger mig.. usch, hittade silverfiskar och snusk här igår -.- även att så fort man öppnar ett fönster så invaderas rummet med massa insekter, kusar och snuskflugor och mygg och blabnaskejf.. ja ni förstår! men nu ska jag städa så bloggar jag mer senare :) puss!

ahotday

wiiie, det är otroligt varmt idag, och solen steker som aldrig förr!
det blev inge sundsvall idag heller -.- iiiiih! så istället ska jag nog sola och bada och umgås med sandra, tror jag det är inte riktigt bestämt än.. får se om jag slänger in min allra första dagens outfit senare, men vi får se som sagt ;)

weiii

nä nu har jag suttit och glott på tv och bläddrat runt på massor av bloggar & på facebook. så nu ska jag försöka gå och lägga mig så att jag orkar upp? what, klockan är 02.26 och jag är uppe, herregud jag måste skärpa mig.
"det här är sjukt ______, det har gått över styr" någon som känner igen? ;)
ne nu måste jag kila. sussa lugnt! night ♥

homeagain

jo hallå, efter jag duschat så for jag och henrik & tjompe till gnarp med dodgen. tänkte kika om det var nå drag, men icke sa nicke. sitter och kikar på en film på tv4+ "never been kissed". har sett typ 1/3 av filmen. men den verkar faktiskt bra ;] nu hoppas jag att det blir att åka till sundsvall imorgon istället, och att jag kan åka till elin trygg på kvällssidan! :]

redlikeatomato

har suttit ute på altanen och spelat monopol med bror och tjompe, men tröttnade och gav upp för det vart så tråkigt, spelade säkert i två timmar.. eller jag vet inte.. men jag har bränt mig iaf och nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka grillat. jag är trött på grillad mat nu -.- men kanske ska tvinga bror min att åka till gnarp ikv, får väl la se ;)
någon som vill hitta på något roligt ikv? ring mig!

hästpojken..

Läs artikeln här.

morning ¤

god morgon!
eftersom jag är en sömntuta så vaknade jag runt 1 idag ;o så nu blir det frukost, a-fil & special k flingor. muuums :)
och var ju meningen att vi skulle åka till sundsvall idag, men blev inte såå... om inte brorsan, jag & syrran åker ändå, fast senare isf, vi får väl se.. inte kommer amerikanen hit imorgon heller, tråkigt. hade varit kul att träffa honom, ett år sedan nu.. USA 2009! ♥
Miami beach 09!
Daytona beach 09!

happyhudik-game

hahahaha, ja spelade gladahudik-spelet med brorsan & jon. vem förlorade? jo, jag.. fattades 3.000 kr för att jag skulle kunna betala -.- hade precis handlat för 45.000 kr och så jävlar skulle jag hamna på henriks ruta och betala 38.000! surt, yes!
men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova så att jag orkar upp imorgon och åka till sundsvall förhoppningsvis.. om det inte är för fint väder för då ska mamma ligga och sola ist -.- pfft..


havetohave

vill ha!

hello?

varför kommenterar ingen? :o

standingwhereyouleftme

ÄNTLIGEN FINNS DEN PÅ SPOTIFY!

åååååh, min älsklings låt just nu!


ayo technology

bäst med bas! MYCKET BAS..



monopoooool

precis käkat middag, grillat blev det. det är väl ungefär vad jag har ätit dom senaste två veckorna ungefär.. alltid grillat, alltid korv, kött eller lax.. men nu väntar jag & bror min på tjompe för han ska komma hit och spela monopol med oss, lika som igår, fast då var sandra med också ;) får väl se vem som vinner idag då.. (brorsan vann igår -.-)


thehills

har glott på the hills idag också, tycker det är kul att kolla på.
kläder, kärlek, drama, pengar, USA!
jag längtar tillbaks till USA! det är så kul att vara där.


morning ¤

vaknade runt 13.40 idag, somnade runt 3, halv 4 imorse också :p
idag har jag lagat nudlar och så har jag slängt i en maskin med tvätt, och sen har jag bara degat framför tv;n. catch you later

list

Senaste

Låt du hörde: har faktiskt ingen aning :o

Film du såg: den jag såg hela är Eclipse =)

Mat du åt: cheeseburgare, mcflurry & vatten

Kram: syster helena!

Puss: ehm, no comments.

Känslan: längar tillbaks?

Resa: Stockholm i maj tror jag?

Glädje: hittade en 100-lapp på gatan idag.

Dröm: inatt, vet inte vad jag ska säga. sorgligt men samtidigt så sööt.

Person du träffade: mamma :p

Personen du pratade i telefon med: kusin thomas :)

Personen du fick sms av: adam!

 

Gången du åt 7-eleven korv: aldrig ätit en sån tror jag ;)

 

Gången du var utomhus: det var fakiskt så sent som ikv.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: eh, det var nog faktiskt i söndags ;)

Saken du köpte: choklad & en pingvinstång (a)

Allmänt

Ska bli skoj: sundsvall, träffa elin :)

Ska inte bli skoj att: behöva gå ner och lägga mig -.-

Sparar till: resa i sommar ;)

Pålägg som gäller: smöööör :D

Önskar att jag var bättre på: att spara pengar, och att bestämma mig för något och ta beslut.

Dagens dryck: mtn dew ;)

Vad saknar du: pengar & kärlek

Tre band/artister: åh, återkommer med svaret faktiskt, orkar inte -.-

Vad har du gjort idag: varit hos syster, handlat på träffpunkten, käkat på donken, blivit ner-regnad av regnet, varit med sandra, spelat monopol med kusin, henrik & sandra.

Brukar du svära mycket: nja, ibland. tänker ibland att det blir lite för ofta :p

Hur tidigt stiger du upp: helst runt 11-12. tänk om jag kunde vakna lite tidigare.. typ 9 iaf..

På helgerna: umgås jag med vänner, eller jobbar, eller degar.

Vad ska du göra ikväll: nu antar jag? ska väl försöka äta något sen lägga mig om ett tag :p

Hur många timmar sover du per natt: det är minst 7 timmar iaf..

Vem är snyggast i världen: typ, hugo? eller jag vet inte..

Vad är det för veckodag: eftersom klockan är efter 00.00 så är det torsdag..

Bästa saken som hände mig förra sommaren: USA!!!!! WIIIIE!

Favoritplagg i garderoben just nu: det är nog den vit/korall färgade randiga tröjan!

Längd: ca 176?

Vikt: oh, 66 kanske?

Byter gärna garderob med: kenza!

Byxa eller kjol: byxa!

Senast utlästa bok: någon gossipgirl bok :p

Mitt rum kan beskrivas som: stökigt & tråkigt..

Mig själv med tre ord (just nu): hungrig, skallebank, varken på bra eller dåligt humör tror jag?...

Jag tränar: aldrig kroppen..

Jag ville bli när jag var liten: hm, vet inte :o


ifeverythinggoeslikewe'veplaned

fått veta att mamma planerar att åka till sundsvall på fredag, det hoppas jag. då ska jag shoppa! har hittat en plånbok som jag vill ha, och en väska. + brun utan sol & kläder, smink m.m... (a)

driverslicense

tänkte säga grattis till min vän elin trygg som fick körkort idag.
får man hoppas att hon kommer och hälsar på mig hemma i stocka imorgon! grymt! :thumbup:



Ijustfoundtheminsweden

titta, titta vad jag hittade i sverige :o
drickan, mountain dew som vi (jag&bror) brukar dricka när vi är i USA. visste inte att dom fanns i sverige men tydligen. that's NICE! räkna med att jag kommer handla sånna ofta! :D


justsmallthings

köpte ett naggellack på h&m igår, och så köpte jag örhängen från ur & penn!
käkade jambo macka, sen på kvällen/natten kebabtallrik. tjåååckis!
och sedan gick jag ju såklart på eclipse premiären. grrr!





jag köpte det genomskinliga!