blåbärsglass

har precis proppat i mig glass, först en skål med jordgubbsglass, sen en skål med blåbärsglass :] muuums!
nu sitter jag och väntar på att bussen ska åka förbi, då får jag reda på om jossan hann med bussen från stan. ;b hon ringde och sa att hon nog inte skulle hinna, men jag övertalade henne så hon sprang nog iväg till bussen ändå ;D mjao!
på lördag är det ju cruising i hudiksvall, är det någon som ska dit ? :] det ska jag iallafall!


skit jag börjar få ont i huvudet nu -.- jag vill inteee!!!


catch you later, när jag har något intressant att skriva om! ;b

mjaaaaoooo


yey

igår stog jag i caféterian på skolan med lisa och simone. från 08:00-15:00, dock var jag på skolan ca 07:35.. -.-
aja, det gick bra trots den nya kassa apparaten, och den nya lagen om kvitton. man känner sig lite smått dum när man frågar om någon vill ha kvitto på två klubbor, typ.. xp

well, imorse vaknade jag av mitt alarm, sen snoozade jag lite, och stängde sedan av alarmet och somnade om xp jag vaknade igen när klockan var 08:05, vilket betyder att bussen ska ha åkt redan, så blev hemma idag. plus att mitt huvud höll på å sprängas när jag vaknade första gången.. usch!
och nu tänkte jag att jag skulle göra lite nytta, blir väl att tvätta & städa eller något sånt kul ;b

och jag väntar på ett samtal, kan det komma idag kanske?!?!?!?!?!?!?


juste igår kom syster och hennes kille hem hit en sväng, då kikade dom på massa kort sen vi var små, och det fanns en del godingar där alltså, haha fan va cool jag var :D kanske slänger in ett foto eller två lite senare ;)


stay tuned!

night

har bråttomt i säng nu, måste vara pigg tills imorgon. så nu ska jag tvätta håret och hänga tvätten och kika lite på pistvakt och sova. men skriver mer imorgon! :D niiiight! (Y)

hello there

min morgon var inte alls bra. jag hann inte äta frukost, så blev att klunka två glas juice. slänga på sig lite mascara och sånt, sen när jag väl är typ klar så hittar jag inte mitt busskort, eller min plånbok. så jag får springa och ringa mamma, "välkommen till telia mobilsvar" och så ringde jag till jobbet men då hade dom inte märkt att hon kommit dit, så fick inte tag på henne. så då tänkte jag att jag skulle ringa min pappa och fråga om han visste vart min plånbok var, eftersom den hade legat i mammas väska. & jag har inte haft pengar på telefonen på typ en månad, så jag ringer alltid en signal, men jag har så bråttomt och springer mot kaninburen samtidigt som jag ringer honom så han hinner svara innan jag lägger på... där försvann min sista jävla krona ;b och inte nog med det så glömde jag pengarna hemma -.-!

morsning

precis käkat frukost, så nu blire väl att göra sig i ordning och förhoppningsvis åka till stan! ska handla lite mat och göra lite ärenden, & hämta jossan & olof och sen hem till stocka igen! :] lägger nog in en dagens outfit om en stund när jag är klar! (:


catch you later



dagens shopping

det här inhandlades idag;




hey man, that's not cool


tjena

länge sen jag bloggade nu, men jag har verkligen inte haft någon blogg lust alls.. vilket känns otroligt trist! jag tycker det är askul att blogga och se hur statistiken höjs mer&mer! :)

men iallafall. jag har inte varit i skolan på två dagar, det finns några anledningar, dock tänker jag inte gå in på vad det är.. det kommer antagligen att märkas snart!

såå, nu sitter jag i fotöljen och mår fortfarande lite illa efter att ha tryckt i mig nästan 1 liter oboy! kan säga att magen inte mår bra efter det... uuh ;b
men iallafall mamma håller på att laga köttfärslimpa och potatis, fyfasen va gott säger jag. :] det är bra att ha två föräldrar som kan det där med att laga mat!

men efter det så kommer min syster och hennes kille hem hit, och då ska vi bege oss till sundsvall för att handla saker till min kusin. :] kommer bli awesome! saknar faktiskt mina kusiner! ♥

igår när jag skulle gå och lägga mig så blev det att kika på PISTVAKT, det måste vara något av det bästa som finns, jag bara älskar att kolla på det, så underhållande och ja, skit bra :D eller hur?


jag är då en äkta norrlänning! ;]







sådär ja

första skoldagen idag då! & fyfan säger jag bara. jävla chicken skola, bara massa strul & skit.
& inte fick jag mitt busskort heller, va äre för skit alltså..
jaja!


slutade runt 10 så då åkte jag och jossan ner på stan och knatade runt där lite grann, sen begav vi oss hem till henne och käkade lite, & så somnade vi framför PISTVAKT! så jävla grymt äre, eller hur? :]

depppp!

här sitter jag sista lördagen innan skolan, och vad gör jag? INGENTING!!
så jävla deprimerande..

alla andra är ute och festar och umgås med folk, men INTE jag.. åh!



vilken jävla kv(sm)äll!

igår åkte jag som sagt hem till jossan! vi gjorde oss i ordning och sånt, sen kom folket. och det vart faktiskt en riktigt lyckad förfest :]
jag & terje hittade på ett öl spel, fast dock utan riktig kortlek. det enda som fanns var ett uno spel, men det gick de också ;] sen klämde vi in oss i en bil och for till hällan, där var det folk kan jag tala om ;b

man träffade väldigt många som man inte träffat på jättelänge, väldigt trevligt :]!

efter nån timme så klämde vi in oss i bilen återigen och for till jossan, i hopp om att det fanns lite folk som ville efterfesta! det var ju några iallafall. dock spårade det ur och vart typ ölbad på golvet.. ytterst otrevligt, men..

grymt var det iallafall :] nu ska jag göra mig i ordning, ska hänga på brorsan och några till gnarp eller hudik ;]

catch you later!

nu sååå

har jag ätit pannkakor med sylt & glass :]
ska börja packa och sånt nu, för jag tar kvart i sex bussen in till stan och så raka vägen hem till jossan.
ikväll blir det partyyyy!!! sådär sista helgen på lovet, det här kommer bli awesome :]


vad ska du göra ikväll?


nu ska jag göra mig i ordning och sånt. catch you later guys :]

mitt nya yrke?

tog ju moppen och åkte till farmor, hon ville att jag skulle klippa gräset. så jag gjorde väl derå ;] kan ju säga att jag hoppade in i duschen direkt när jag kom hem ;b det är inte bara att klippa gräset, speciellt inte där. buskar, träd, staket, lampor, sten, rabatter, diken m.m.
så nu sitter jag här återigen med min turban på skallen, och så är jag hungrig också.. gud jag tycker jag jämt är hungrig nu förtiden! kanske för att jag försöker äta normalt.. förut så vart jag nästan aldrig hungrig, men nu så fungerar magen :]
& juste syrran hoppade av bussen en bit ifrån gården, så ropade jag två gånger högt! HELEEENAAAA HEEELEEEENAAAAA!?!?!? men hon hörde mig inte (det gjorde väl alla grannar HE-HE) för hon hade nämligen mp3 lurarna i öronen. ooopsii!


groove coverage

när jag var mindre så lyssnade min syster ofta på groove coverage, vilket jag också började då ;]
nu var det ett tag sedan jag lyssnade,
så nu sitter jag och lyssnar på henne på spotify. en del låtar är helt underbara!

Groove Coverage – 7 Years & 50 Days - Radio Edit

Groove Coverage – God Is A Girl - Radio Edit

Groove Coverage – The End

Groove Coverage – You

den sista har jag för mig att det var min favorit låt.


korv


• music


god morgon hörrni

nu sitter jag hör igen!

skulle ju åkt till stan med pappa och farmor idag, men jag ställde aldrig klockan, och pappa väckte mig inte, så jag vaknade halv 12 istället för 9 ;b.

jaja, var ju som sagt besöksrekord igår : D!
väldigt rolig, forstätt så :]

nu har jag precis målat mina naglar.
& jag är inte den som gillar att måla naglarna med färger, så jag satsar på vanligt genomskinligt.
nagellacket är från H&M & heter clear.



BESÖKSREKORD IDAG!


i do it like this

sitter med en kopp te i handen! brukar typ aldrig dricka te.. känner att det skulle vart mer socker i :/

men såhär dricker jag mitt te;


amazing

lyssnaaaa!


done

ja, nuså ;] klaaaaar!

även vikt kläderna i garderoben fint ;]

nu fattas bara gardiner!

almost done

sitter nere i mitt rum nu, är snart klar med rummet. great :]
jag är hungrig nu igen, jag käkade 2 stekta ägg & stekta grönsaker till lunch/middag/mat?!?! jaja, det var ju inte så mycket så jag läre knata upp och käka någonting. jag ska nämligen försöka göra ordning min mage på allvar nu! jag måste verkligen, för det blir fan inte bättre om jag äter som jag brukar..

vad gör alla på fredag? kräftskiva? :]
jag ska nog vara med jossan, sen vet jag inte om arnström kommer till byn eller hur hon gör, det märks nog! [:

juste, lägger upp bilder på hur rummet ser ut när det är färdigt lite senare! så ska ni få se vilken förvandling. så håll utkik! ;b

ansiktsbok


mitt ostädade äckliga rum

det ser värre ut om man ser det irl. (ignorera den trasiga stolen)
det kommer bilder på hur det ser ut när jag har städat klart sen ;]

morning

imorse vaknade jag av att en av våra katter satt i mitt rum och spydde på golvet, riktigt mysigt, right? eller så inte. men jag somnade om ganska snabbt, och nästa gång jag vaknar så står pappa & en rörmockare utanför rummet och pratar, åh va härligt -.-! men klockan var typ 11 så det var inte så tidigt ändå.
så när jag åt frukost satt en rörmockare och drack kaffe vid samma bord. yehoo!

sov med en lilla my toffs på huvudet inatt, och ni ska inte tro att det var smärtfritt att släppa ner håret nu imorse ;0 ajaj. hårrötterna vänjer sig med att håret ligger åt ett annat håll! jaja, ni förstår säkert vad jag menar ;b

idag läre jag ta tag i städningen av mitt rum, alltså jag ska fan knäppa kort så får ni se hur stökigt det är. jag säger ju titt som tätt att jag ska städa rummet, ibland gör jag det & ibland inte. hmm!

resultatet




dagens shopping

det här inhandlades idag;


ett shampoo, straight & easy. även 30% rabatt ;b




köpte även en till med smak av gröna äpplen! gryymt god.



i just coloured my hair

sedär ja, nu är min råttfärgade, blond-bruna utväxt putsveck borta ;]

egentligen var det min bror som skulle färga & klippa mitt hår, men eftersom jag är så snäll och klipper och färgar på honom titt som tätt så tog jag färgen som vart över :] så nu sitter jag med turbanen på skallen och är helt blöt i ansiktet ;b
jag glömde även att ta av mig min tröja innan jag började kladda i färgen, men jag lyckades hålla tröjan fläckfri!




dum som jag är så har jag inte tagit före/efter bilder, varken innan jag klippte mig eller färgade.


tueeeesday

åh, blev en tidig morgon idag. gick upp strax efter nio! wooow.
for till stan och handlade lite med mamma, pappa & farmor. och så uträttade jag ett annat ärende.
sen när vi kom hem så vare bara att käka, sen vart jag så gott som en zombiliknande varelse, haha nä men jag höll på att däcka av trötthet, så jag sov någon timme på soffan ;] nu har jag slängt i mig glass, yummie! :thumbup:


niiighhttty

sitter & kikar på beck nu, tänkte slänga i mig något att äta, eller kanske dricka. sen måste jag nog börja göra mig klar för sängen, måste kliva upp runt 9 imorgon. åker till stan runt 10, tidigt -_-!!


well, catch you tomorrow!


Beatrice

kolla in den HÄR bloggen.

en otroligt stark tjej. läs så förstår ni vad jag menar!

jag önskar henne all lycka! ♥


okända

sitter och kikar på det okända, är det bara jag som tycker att det är roligt att kolla på? awesome.
tänkte ta och poppa lite popcorn, eller käka lite glass med varma jordgubbar eller hallon, mjaaah göttt :]

jag blir deprimerad, jag har inga pengar alls kvar. tills slutet på SEPTEMBER! thats not nice!
!!
jag har inga pengar på telefonen, eller jo 6 kr ungefär, så jag får ringa en signal och hoppas på att någon hör.. jag kan inte åka buss, inte köpa godis, kan inte göra någonting ute med kompisar, tex bio eller fika.



crazy crazy

hellooooooO!

har varit och klippt mig idag, vart en bra bit.

när jag kom hem möttes jag av min bror.
bror: du har ju inte klippt dig?
när jag kom upp till köket,
pappa: men du har ju inte klippt dig?
jag: JO! ;b


iallafall, vart klart lite tidigare så jag knatade iväg till mammas jobb, och på vägen dit möter jag mormor, så jag stannar och pratar med henne en stund. sen gick jag till mammas jobb och det tog en stund innan jag hittade henne.. jag stog där inne som ett fån och vågade inte röra mig? medans några pensionärer satt och pratade, och en som jobbar där stog och kollade på mig. men till slut så fann jag min mor :]
jag sprang in på ica och köpte fil & en glass, sen for vi till min mormor & morfar och hälsade på en sväng, åå jag lekte med deras söta lilla hund, så snuttig. :]
nu har jag nyss ätit så funderar på att gå ner och dunka musik och städa mitt rum. som för övrigt ser ut som en rövarkula! SUCK.





beat it

alltså, jag kan inte säga mer än att gårdagen var toppen :thumbup:
började med grillning & ölspel, sen lekar, dans, spritspel m.m ;b
men iallafall, vart en lång promenad för mig och elin inatt iallafall. från typ sandvalla, ner på stan, runt där lite sen upp till håsta. jo en liten bit är det ju ;]

& idag började jag med att vakna hos elin, hungrig & glá var ja, så det blev donken, och så köpte elin chips & dipp, sen satte vi oss och kikade på skräckfilm och käkade gotta hemma hos henne :]

sen kom mamma och pappa och hämtade mig och så hämtade vi syster sen for vi till maxi och handlade lite, jag köpte bland annat kollegiebok & suddgummin, jag menar, måste ju vara ute i tid ibland (a).

menmen, nu har jag och syster kikat på The Uninvited & Sex and the city 2.
The uninvited kikade jag och elin på tidigare idag, men jag hann inte se klart den då ;b
kan ju säga att den filmen är typ jättebra, dock ett väldigt dåligt slut.
& sex and the city 2 är ju asbra, haha. humor :D

men nu är jag nästan redo för sängen.
tvätta facet, käka kvällsfika
men nu ska jag kika lite på tv, ge min kanin mat, borsta tänderna, byta om osv.
men skriver såklart mer imorgon.

catch you later guys!





fix'n trix

nu lyssnar jag på musik och sminkar mig inför ikväll. hoppas på att det blir grymt! :thumbup:
är ju meningen att vi ska laga mat där borta, men jag känner inte för att släpa med mig massa mat och kladda runt. ;b så jag äter middag med famlijen istället. :]

nu kör vi, flickor!! :thumbup:

vad ska du göra ikväll? :]


itsdangerous!


girls just wanna have fun

godmorgon.
när jag satt och kikade på tv inatt så hörde jag ett kattbråk utanför, så jag sprang ner och ropade på våra två katter, och då kom den ena, han var dyngblöt och hade smuts i pälsen. well, han la sig på soffan och chillade.
sen när jag hade hämtat mitt täcke och la mig på soffan så fastnade någonting på min arm, jag trodde att det var en fästing så jag dissade mitt täcke och min kudde och så tog jag en filt och la mig på sängen nere.. mihi, mitt snuttiga täcke :(!
menmen, nu sitter jag och kikar på Kourtney & Khole take miami. det är najs :thumbup:

nu ska jag göra mig i ordning och försökta ta mig till staden och träffa alla tjejerna från klassen! :]

duude, are you..

HAAAHAAAAHA, så jävla kul! :]

ivebeenout

har varit ute och åkt bil med mamma, pappa & syster.. vi åkte bland annat förbi näsviken, dellen, delsbo, bobyga, och där hittade jag världens sötaste kossor ;o jag pratade ko-ska med en liten ko, men jag tror han bara vart rädd :( lägger in bilder imorgon, för dom är på pappas kamera! sen bar det iväg hemmåt, & nu så har jag käkat en stor skål med fil & flingor och två rostade mackor, mumms! :]

och nu är man tillbaka på samma ställe igen, fotöljen, framför tvn. ska kika på en film som började nyss, den heter "The Tracey Fragments" beskrivningen: "15-åriga Tracey Berkowitz sitter på bussen, naken och insvept i ett duschdraperi. Brevid henne sitter hennes lillebror Sonny, som tror att han är en hund."

hur sjukt låter inte det då
? ;0


insekter

FYFAN! brorsan sitter och kikar på något jävla program om människor som äter b.la råttor, kackerlackor och massa andra äckliga insekter..
nyss visade dom hur man flår råttor och hur man rensar och tilllagar dom.
dom klipper av benen på kackerlackorna och så klipper dom upp skalet sen friterar eller steks de med smör, och sen lite dill eller något ovanpå. euuw!
djurplågeri!!

'

en liten bild från stockholmsresan!

E!

sitter och kikar på the playboy mansion nu :] tänkte att jag skulle ta mig i kragen och laga lite frukost.
fett gott med stekt ägg ;o eller fil & cheerios. men det sorgliga är att det inte finns cheerios kvar -_- äsch blir väl oboy och macka -_-!!!
nu är mamma påväg hem så kanske blir hudik en sväng ikv :] hälsa på morbror och kusinerna? yeeeey, va roligt. har ju inte träffats på vet inte hur länge. sorgligt med tanke på att det tar 30 min att åka till varandra?..

wooow

nu var det ett tag sen ;b men jag är iallafall hemma nu, har rättare sagt varit det sen igår!
haft en kanon helg faktiskt, i tisdags vart det lite party hos elin, och dagen efter det så var jag & jossan hos henne med lite folk :] och igår tillbringade jag kvällen med hanna! & nu är hon påväg hem till söderhamn -_-!

jag vet fan inte vad jag ska göra idag? & jag vet inte om jag kan vara med på festen imorgon med tjejerna! jag har inga pengar så tar mig ingenstans & sånt.. -_- men ska kika om jag kan fixa skjuts så att jag kan ta mig dit.

nu ligger jag i soffan med MITT TÄCKE♥ och så ligger det en katt här också, mysiga lilla beeeeebis :] lill plutten är så snuttig.

juste igår när jag kom hem var det bara till att äta sen byta om och sen byta nät på kaninburen, höll på där ute i typ 3 timmar. och fyfan vad jag hatar insekter! hanna hade tydligen hört mig skrika, när hon var hemma 8-) tack vare insekterna...


halåååååja

sitter hos jossan nu. vi har precis slängt i oss lite mat :] vi har suttit och kikar på pistvakt hela morgonen, pistvakt är grymt :thumbsup:.

igår var jag ju hos elin trygg och partade litegrann, med jossan & några till! fyfan vilken rolig kväll måste jag säga, åh. HAHAHAHAHA! kommer väl kanske in bilder senare! :]

dunder & brak

god kväll hörrni. frida har precis slängt ihop en chokladbolls smet, och vet ni hur vi åt den?
- jo, djuptallrik & sked. ;] med pärlsocker på såklart!

well, jag har fan bloggtorka, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva? tänkte lägga in en superduper gammal bild på mig & frida, tills jag upptäckte att jag sitter vid fridas dator! smart asss!


see u när bloggtorkan har blötts ner!

tjenis

sitter hos frida i stan nu, har spelar mario kart & nu har vi suttit och nött monopol i timmar(?). tyvärr så förlorade jag, tack vare att jag var så givmild.. :/! haha!

nu sitter jag och spelar upp lite fina låtar för de andra som fortfarande är kvar i spelet! ;]
ska väl snart gå till affär'n och köpa godis hoppas jag, för jag vill ha godis (a). MIHI!

vad gör ni ikv?



ny design!

eller ny header och lite små fix iallafall.
Hiss eller Diss? :]



nu har jag kommit "hem" till syster förstås.
har varit och pratat av mig, med sandra :] som jag sa tidigare, jaja.
mår mycket bättre nu känner jag!

ååå, nu är jag hungrig, såhär mitt i natten liksom!

nä känner att det här blir ett värdelös tråkigt inlägg. så nu säger jag godnatt!


catch you later!

yey

sitter hos syster i stan nu, men ska dra ut och träffa sandra och prata av mig. behövs!
men jag bloggar väl senare eller imorgon. ha' en trevlig kväll/natt.
catch you later!

´


shower

wie, jag bakade choklad bollar och fikade lite med folket nyss :] och nu har jag duschat och klätt på mig och packat lite, jag åker nämligen in till stan snart, får se vad jag hittar på där! kan ju höra av er om ni vill hitta på någonting.


& vi säger såhär, nu är jag trött på det här. killar alltså, man blir så jävla förvirrade, ena stunden säger du så, och andra så.. vafan är det för problem? SÄG SOM DET ÄR!


värsta dubbelmoralen, ena stunden är du underbar, andra beter du dig som att du inte känner mig och inte vill heller.. nä..
hold me tight or let me go..

noone

ja sådär ja, nu har jag klämt i mig maten, dock var alla tacochips SEGA &, ja resten var väl ok. har kommit fram till en sak, det är att laga tacos hemma är mycket bättre än att köpa på pizzeria!!!!
nej men nu måste jag göra någon nytta, kan inte bara sitta vid datorn hela tiden ;b

tänkte att jag skulle baka chokladbollar idag, det är nämligen en i famlijen som fyller år idag :] även min vän sandra gör det så, GRATTIS på födelsedagen! :]

så här ser min att göra lista ut idag;

duscha
baka choklad bollar
♥ städa mitt rum (wiiiiie va rooooligt)
♥ fixa mig (vill ju inte se ut som en zombie när vi får främmande)
♥ åka till stan..?
♥ gratulera födelsedagsbarnet!

nåja, jag har väl säkert glömt någonting, men det här är väl i stort sett hur min dag kommer se ut! :]

min morgon

jag vaknade runt 1 :O då tog jag mig en fet skål med a-fil & cheerios :] nu sitter jag bänkad framför tvn och väntar på en tacotallrik från pizzerian. yeeey! sen tänkte jag duscha och kanske åka till stan, jag vet inte riktigt :]

vad ska ni göra? :)





saturday night

wooow, jag har nästan inte bloggat någonting alls dom senaste dagarna ju. skärpning elin! ;]
jaja, igår blev det lunch på amandas, åt lövbit :] sen åkte jag och jobbade, det är så jävla roligt. jag skämtar inte heller. yeah! men slutade väl runt 8-9. eftersom pappa & bror åkte caddyn som endast har två platser fick jag åka med en tjej som också hade jobbat, och hon åkte en microcar eller vad dom heter.. dom går väl typ 45km/h. men roligt var det :]
sen när jag kom hem vart det bara att klä på sig och käka en bit mat. sen for jag och min bror till bergsjö. där träffade jag lite vänner, några som jag inte träffat på länge. jag hade ju tänkt att gå in till bergsjö parken för 75kr och kika på engmans kapell, men jag gick inte in :/  stog utanför och lyssnade när de sjön "norrland"-låten! det var den enda låten jag kände till som dom sjunger också ^^.
jag skulle åkt hem med bror nästan direkt, men när jag skulle gå så vart jag erbjuden skjuts lite senare av en annan, så jag stannade kvar & åkte hem runt 1 tror jag. :]

in the city of dreams

okej. rubriken har ingenting med hudiksvall att göra. ;b
nu sitter jag iallafall hos min syster, ska sminka klart mig sen tänkte jag försöka dra med syster & jon ner på stan och käka lunch. mumms! en ceasar sallad skulle sitta fint, men tror fakstiskt inte det finns här någonstans :(


börjar ju jobba runt 17.00 också, så blir det jobb i stort sett hela kvällen.. tråkigt, hade velat åka till bergsjö och kika på engmans kapell. får se om jag kanske hinner med det. :]

men nu så håller jag på att hungra ihjäl, så nu måste jag bli klar för färden ner på stan.


catch you later!


följa mig på bloglovin?

då har du knappen längst uppe till vänster, under headern! 

& vad skulle jag kunna göra för att förbättra min blogg, tycker du? tacksam för alla tips! :]

juste!

håller faktiskt på att fixa en ny header och tänkte göra om designen lite, så håll utkik :]

hii

har jobbat hela dagen, och det har varit skit kul! :]
men efter jobbet åkte jag och bror till hemköp, köpte en 2l flaska med fanta & en chipspåse med cheddar smak :]
så nu sitter jag och smäller i mig det plus kollar på en film, den är rätt bra faktiskt. orkar inte kolla vad den heter, men ska kika sen ;p

& imorgon är det samma sak som gäller, jobb, jobb, jobb :] hoppas det blir lika kul som idag bara. :]
juste, angående min lilla fil & flingor diet, den funkar. jag tror fan jag har gått ner i vikt fan. eller iallafall imorse, för åt en stooooor portion mat på jobbet och så chips & dricka nurå ;]

heeey!

nu har jag kommit hem från min vän michaela. vi har snackat skit & minnen & massa annat roligt. vi bakade även chokladbollar ;b. har dock inga bilder från kvällen :/
well, bror min hämtade mig vid 11, då hann jag inte mer än innanför dörren förrens jag fick gå raka vägen in i duschen.. dom hade nämligen stängt av pelletsen, så då hade jag fått gått smutsig imorgon på jobbet om jag inte duschade nu ;b har även tvättat bort sminket, och rengjort ansiktet.
sitter nu med min turban på huvudet och har nyss kikat på sex and the city, & nu two and a half man! underhållande må jag säga :]


jag jobbar hela helgen så blir väl inte mycket till att umgås med vänner. :/ men på tisdag då jävlar, då blir det fest med vännerna i lilla hudiksvall! :]

vad ska ni göra i helgen?

tänk en chipspåse & fresh island dipp. åååh, magiskt!


peace, & catch u later.

migrän ?

hellåååjsan, gick till kiosken och köpte mig två twister glassar :D man skulle ju kunna tro att en glass ligger i frysen här hemma nu.. MEN NEJ ;] jag åt upp dom båda två, jag är en tjooockis. jag har haft så otroligt ont i huvudet idag så jag kände att jag bara måsta ha en twister, och då passade jag på att köpa två, men båda slank ner och gott som fan vare. tycker faktiskt att det hjälpte mot mitt onda huvud!
well, nu ska jag fixa mig lite så ska pappa skjutsa mig till ström, ska nämligen till min vän Michaela :] länge sen man träffade den bruden nu. menmen, jag bloggar mer när jag kommer hem! :]
catch you later.



det skadar inte om ni kommenterar lite då & då heller! :]

alltså vafan

sitter och kikar på oprah winfrey show. & idag intervjuar hon fyra män som har förgripit sig på barn. så jävla hemskt dom sitter och berättar hur dom gjorde, vad dom sa & massa annat.
en av männen förgrep sig på sin 12-åriga dotter.
han rörde vid henne när hon sov, och dottern berättade för mamman vad som hänt för hon vaknade uppenbarligen, men pappan förnekade och sa att dottern sa så för att hon ville flytta till sin mamma igen.


uääääk. hur fan kan man!!!?


vart fan är världen påväg?!!?!?!?

sex and the city

zappade precis över till 3an. gissa vad som var där? jooo, sex and the city! :]
det är så underhållande att kolla på, fast beror på vilket humör man är på också ;b

är det bara jag som inte har sett sex and the city 2?
jag har iallafall sett 1an på bio. :]

men var andra filmen bra? värd att se? :]

HAHAHAHA, kan inte annat än att skratta. samantha är ju för rolig. den som kikar på avsnittet som går nu förstår vad jag menar ;b


ditt smink, en giftkälla.

läs hela artikeln HÄR.
källa.

en liten bild

när jag gjorde chokladmasken igår kväll, den luktade tillochmed choklad!
grymt skönt, fast jag råkade såklart blöta ner hela mattan när jag skulle tvätta bort masken, så fick tvätta matten lite också (a)
+ en till från dagens äventyr, när vi gick ett ärende på stadt i hudik.
lägger ut bilden även om jag ser ut som, ja jag vet inte vad.. jo, en kanin.

det var då ett jävla tjat

om dom där jävla c-string trosorna. dom har ju funnits hur länge som helst? många stora bloggare som har skrivit om dom där förut. & nu alla ba "wooooooow, dom nya trosorna, wooooow"
Suck....





äh, det kanske jag som är på dåligt humör idag bara?!

much better

todiloo. började min dag med en skål fil & flingor, sen sminkade jag mig och följde med mamma och pappa in till stan. köpte en blomma och gick på apoteket & lite andra tråkiga saker...

min lunch idag blev från PASTAVAGNEN i hudik. ååååh så grymt gott alltså! har ni inte ätit där så måste ni göra det!

nu sitter jag och sjunger och dunkar musik på övervåningen, vilket pappa inte tycker om. "säääänk"



let it be a suprise

jag har bestämt mig för att inte kolla på statistiken på bloggen på ett tag, det blir lätt så att man kolla hela tiden.
har någon mer läst bloggen senaste minuten, men nurå? hm. men nurå? nähäpp. och så skriver man lätt tråkiga och onödiga inlägg som ingen tycker är roliga att läsa! så jag hoppas ni märker skillnad? ;b

någon som har sett "the wedding singer"? den går på 6:an nu, jag sitter och småkikar hela tiden, men fattar inte riktigt vad den handlar om. men något jag vet är att Adam Sandler är med, och då brukar filmerna oftast vara bra, tycker jag. han är ju skit rolig ju ;D


nu ska jag äta min efterlängtade kvällsfika :]
+ rostade & saltade solrosfrön. mihii yummie!




solrosfrö

nu tänkte jag tvätta bort sminket och kleta på en ansiktsmask!
sen ska jag äta en tallrik fil & cheerios.

imorgon onsdag, vad händer då?
kanske följer med mamma & pappa till stan.
ska köpa en födelsedagspresent till pappa & så kanske hälsa på morbror som har flyttat till stan.
hoppas på att mina kusiner är där, har inte träffat dom på åratal!?

det är ju onsdag också, lill-lördag! länge sen jag festade nu faktiskt. får se vad som händer :]

vad ska ni göra imorgon? :]

här ska ätas nyttigt

yes, precis som rubriken.
jag har gått upp runt 5 kg senaste tiden, mycket godis, GO mat & sånt.
så nu ska jag äta A-fil & Cheerios, till morgon, mellanmål & kvällsfika, och inte t.ex. bröd & sånt & då ska jag försöka att bara äta de och inga mackor.
+ att fil & cheerios kan vara ett av det godaste som finns att äta, förr åt jag det jämt! :]
(och, nej. jag är inte värsta depp, och gråter för att jag gått upp i vikt. absolut inte! men jag har nått det stadiet då jag känner att något måste göras & att jag väger lite för mycket. jag ska försöka gå ner 5 kg & ligga kvar där och äta nyttigt så att min mage fungerar som den ska. vilket den absolut inte gör..)!

wish me luck!!

tuesday

Dagens humör: rätt så glad iaf!
Dagens planer: åka & handla med familjen, & göra ansiktsmask ikv.
Dagens kändis: Paow
Dagens vill ha: usb-minne.. måste formatera om datorn, så tänkte lägga över allting på usb:n.
Dagens låt: Love the way you lie. och alla vet väl vilka som sjunger ? :]
Dagens smink och hår: mascara&foundation. flätad lugg.
Dagens väder: först soooool, och hett som attan. men nu äre dimma! :/

sundsvall

vaknade vid halv 11 idag, då klev jag upp och åt & fixade mig, m.m. sen for vi till sundsvall :] blev inge shopping :/ men det är bättre än att sitta hemma bara, eller hur ? :]
nu har vi nyss käkat grillad korv, vitlöksbröd & sallad. mumms! iallafall vitlöksbrödet.
tänkte lägga in en bild på dagens outfit, verkligen inget speciellt. men ändå!


mannen utan ansikte

sitter fortfarande i denna omtalade fotölj, jag känner mig, ja som att jag inte har något liv..
kikar på "Beck - mannen utan ansikte" jag undrar hur många gånger jag har sett alla dessa Beck filmer? jag tycker fortfarande att det är roligt att kolla på dom. är det bara jag som tycker om att kolla på Beck filmerna?

åh, jag har bestämt mig för att göra en ansiktsmask imorgon när jag vaknat. har gjort det endast EN gång tidigare tror jag? och nu har jag köpt en chokladmask som ligger och väntar på mig. mjaaa! juste, blir väl en sväng till antingen hudiksvall eller sundsvall imorgon, kylskåpet här hemma är näst intill tomt faktiskt. så hänger väl med och handlar lite mat imorgon, får se vad som händer efter det. någon som vill hitta på någonting?.. jag blir deprimerad av att sitta inne.. det är inte långt kvar på lovet och då tycker jag att man ska se till att göra någonting roligt de sista veckorna, faktiskt! eller vad tycker du? ;]

nej, nu ska jag kika på filmen och försöka bli lite tröttare och finna orken att lyfta rumpan och gå ner till min säng! :thumbup:

dagens hiss/diss

 

• new yorker. dom har grymt snygga kläder, och inte till alltför höga priser.

• vitamin well. både nyttigt och gott, speciellt svartvinbär!

• sommarkvällar med vänner.

• skvallerbloggar. falsksanning & gossip.se, ett roligt tidsfördriv!

• rihanna. hon sjunger så grymt bra, och man fastnar lätt för hennes bra låtar. love the way you lie, rude boy, rehab är några.

• jackie ferm. en otroligt stark tjej, som står för vad hon säger. kolla in hennes sida HÄR!

 

• regnvädret. usch, blött och äckligt. sniglar i gräset!
• att godis är så gott så att man kan äta hur mycket som helst, nästan tills man spyr. man går bara upp i vikt. & blir typ beroende.
• att allting är så dyrt nu för tiden, kläder, smycken, nöje, att ta sig någonstans. aah!
• sjukdomar. varför finns det?

im starving

helloooo. har nyss duschat & nu sitter jag i fotöljen och gör absolut ingenting. men tänkte att jag ska resa mig och gå till köket och laga nudlar! jag är verkligen vrål hungrig.
funderar starkt på att åka till stan imorgon. komma ut bland folk, som man känner. har ju lite pengar kvar sen stockolm också :] wie!
någon som vill sällskapa? :] hör av dig bara.
men nu ska jag laga nudlar för jag hungrar verkligen ihjäl snart!
catch you later.

yeh

va underbart. direkt när man kommer hem igen så blir man sittandes HEMMA, och vad gör man? INGENTING. great (n)

i'm home

kom hem från stockholm runt tre idag. då la jag mig framför tvn och bara lata mig. ;]
tänkte lägga in bilder på det jag köpt.

skärp. på rea 59:- (ordpris199:- )
halsband från ur & penn på rea 30:- (129:- )
parfym från H&M. 40:-

tröja från H&M. 99:-

tunika från Gina tricot. 149:-

tröja från H&M. 99:-

sen köpte jag även tjocka leggins på gina.
& en tjocktröja. :)